Upptäck en digital livsstil - Jobba via Internet - Jobba hemma eller var du vill ifrån

Jobba hemifrån eller var du vill ifrån - Upptäck en digital livsstil - jobba via Internet - Arbeta med ett unikt affärskoncept, där du kan utbilda dig och samtidigt kan skapa din frihet och inkomst

Jobba hemifrån seriöst - möjligheten att skapa inkomst

Hej och kul att du tittar in på vår sida

Förmodligen söker du någon sorts förändring eller så hamnade du här av slumpen

Men stanna gärna kvar och läs, vad vi har att berätta

I den digitala ekonomin finns inga gränser utan här finns mer och mer utvecklande kunskap att ta till. Att kunna jobba var man än befinner sig har gett större frihet och hemifrån har också blivit idyllen för de flesta som ser sig vara närmare familjen.

Sfm affärskoncept, har verktyg, utbildningar, resurser och nätverk för att hjälpa dig att så snabbt som är möjligt att hitta din framgång online och bygga din ultimata livsstil.

Möt grundarna ( Jay Kubassek och Stuart Ross ) i live utbildningar i London eller Sydney 

Sfm , six figure mentors , digitalt affärssystem som omfattar all utbildning, produkter, system och support du behöver för att lyckas på nätet.
Utbildas i DEA - Digital Experts Academy 
Innefattar utbildningar som

Marknadsföring – Internet marknadsföring
Ledarskap
Försäljning
Kundservice
Varumärke
Personlig utveckling
Produktskapelse
Juridik
och mycket mera till ....

Gör dig redo att uppleva ett helt annat sätt att tänka! SFM´S medlemskap erbjuder en utbildning och resa utöver det vanliga till skillnad från något annat du kan hitta i världen inom internetmarknadsföring.

Steg för steg utbildning
SFM´s utbildningsprogram ger privatpersoner och småföretagare möjlighet att starta en ny online-verksamhet samt öka resultatet i deras befintliga online-verksamhet som kan drivas från var som helst i världen. Alla SFM´s moduler är utformade för att vara praktiska; en inlärningsstil som gör att du kan vidta åtgärder direkt i praktiken samtidigt som du lär dig. När du kommer genom systemet, kommer du att ha ett enormt stöd från SFM´s sociala nätverk och en personlig affärscoach. I varje steg kommer du att utföra uppgifter som tar ditt företag, tänkesätt och närvaro på nätet till nästa nivå som sätter dig i en position att kunna skapa resultat så snabbt som det är möjligt. I SFM´s moduler lär du dig allt från marknadsföring, försäljning till ledarskap

Intresseanmälan via svensk sfm sida --->  HEMSIDA

10 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)