Upptäck en digital livsstil - Jobba via Internet - Jobba hemma eller var du vill ifrån

Jobba hemifrån eller var du vill ifrån - Upptäck en digital livsstil - jobba via Internet - Arbeta med ett unikt affärskoncept, där du kan utbilda dig och samtidigt kan skapa din frihet och inkomst

Vi visar hur du kan starta igång att jobba endast via Internet

 

 

 

Ett liv utan stress har varit guld värt under alla dessa år och att vi har kunnat bestämma hur vi vill lägga upp vår dag

Nu vill gärna dela med oss vår erfarenhet

År 2011 blev starten till att vi började jobba online med SFM Online Business och DEA produkter och vi fick all utbildning, med färdigt affärssystem där vi skapade vår internetverksamhet

Vilka är vi då? Jo vi är, Marjukka & Ulf Bengtsson, från Sverige som tog friheten före allt annat. Friheten att vara mer med våra barn och mer tid för våra intressen som resor, sport och träning och olika utflykter med våra barn.

För att vi valde att jobba med SFM (SixFigureMentors) och endast via Internet är för att vi kan ta med oss vår laptop och jobba var vi vill, som t.ex. på våra resor och att vi också kan styra vår egen tid och att vi kan arbeta vilken tid på dygnet som vi vill. Dessutom kände vi att detta passade oss så otroligt bra med att få kunskap om affiliate, digital marknadsföring och entreprenörskap. Det bästa är också att vi behöver inte sälja själv utan de tråkiga jobbet gör SFM säljavdelning åt alla som jobbar med konceptet.  

Det är svårt att hitta nåt liknande koncept, som ger så mycket kunskap, utveckling, värde och valuta. Och dessa otroliga mentorer, föreläsare, alltså Stuart och Jay, vilka killar. Vi är verkligen tacksamma för de har stöttat oss, att vi fått igång vår verksamhet och att vi kan utvecklas och göra nåt bra för vår familj och samtidigt kan jobba hemifrån. Vi har också fått möjligheten att skapa fler nya kontakter världen över och samtidigt ge varandra tips och nya idéer.

Processen med hela konceptet har inte bara gett oss kunskap, utan också se värdet av att jobba som entreprenör och se livet med andra ögon. Allt det här är verkligen livskvalité för oss.

 

 

 

År 2014 hade vi möjlighet att åka på DEA Gold event, som ingick när man startar med DEA Gold och det var en stor upplevelse att träffa andra digital entreprenörer, föreläsarna och Jay ( grundaren till sfm & dea ) Vi fick mycket utbildning om hur man jobbar med internetmarknadsföring och utvecklar businessen framåt.

 

Hur vill du leva ditt digitala liv? Vi vet hur vår vardag med en digital livsstil ser ut. Men nu handlar det främst om att hjälpa dig. Det som är viktigt för dig. 

Hur vill du leva ditt liv? Vi vet hur vår vardag med en digital livsstil ser ser ut. men nu handlar det främst om att hjälpa dig. det som är viktigt för dig

 

Lär dig hur du kan skapa framgång i den digitala ekonomin

Få information direkt till din e-mail

Lär dig av Stuart & Jay  ( grundarna till sfm & dea affärskoncept )

 

 

 

 

 

Vi vill med detta önskar dig bra fortsättning av dagen

 

Ulf & Marjukka Bengtsson

Digital Entrepreneur , Certified DEA Resellers & Online Business Mentors

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)