Upptäck en digital livsstil - Jobba via Internet - Jobba hemma eller var du vill ifrån

Jobba hemifrån eller var du vill ifrån - Upptäck en digital livsstil - jobba via Internet - Arbeta med ett unikt affärskoncept, där du kan utbilda dig och samtidigt kan skapa din frihet och inkomst

Vilken fantastisk utbildning med SFM & DEA affärsverksamhet

Hej och välkommen till vår sida

Idag tänkte vi ta upp lite grann vad vi lärde oss på DEA Gold Workshop i London, den 18- 19 oktober (2014 )

 

Dessa två dagar var verkligen en kick för vår utveckling och vår verksamhet. Våra utbildare Iian och Guy var fantastiska föreläsare och delade med sig värdefull information och mycket av deras erfarenhet och tips på hur man bygger upp en framgångsrik verksamhet på Internet. 

 

De berättade om olika trafikvägar på Internet, där man kan annonsera sin verksamhet

Några av dem var, Wordpress, Google Adwords, Google+, Twitter, Instagram, Facebook, Pinterest, Youtube osv..

En del som var med på utbildningen berättade att de jobbade mycket med Youtube video. Det var faktisk vår första marknadsföringsplats förutom Facebook, då vi startade för tre år sedan. Det är mäktigt att göra en egen video där man berätta och själva filmningen ger en otrolig utveckling för man ser alltid kritisk på sig själv och de är de som gör att man lär sig och hantera sjäva filmadet och så klart ska budskapet vara kvalité , dvs de man vill berätta om. 

Så har du aldrig testat video marknadsföring, så har SFM affärssystem stor utbildning om hur man gör, alltså digitalt, så man direkt hemifrån kan sitta och utbilda sig.

Åh vilka föreläsare vi träffade, dessa killar Iian och Guy hade så mycket att ge och de tog också upp hur viktigt det är som digital entreprenör att tänka på hälsan, alltså få in motion och äta bra och göra saker som uppfyller din mening och njuta av livet mellan arbetstimmarna. De berättade också hur viktigt att lägga upp dagsplan hur man ska arbeta effektivt och lägga kraften i de timmar man beslutar att jobba. 

Vi är verkligen tacksamma för den gemenskap med SFM och deras utbildningskoncept och deras businesskonsulter som gör den största biten, dvs säljer åt oss så vi kan ägna åt det vi tycker är roligt och inte agera som försäljare.

Friheten är också en stor del att vi älskar denna möjlighet, att kunna jobba hemifrån och inte ge sig ut och stressa för att komma till en arbetsplats.

För att ge dig mer inblick hur man kan lära sig, utan egn produkter jobba via Internet med en nyckelfärdig affärsmodell och skapa sin inkomst endast via Internet och finna sina kunder med hjälp av systemet, så kan du göra en intresseanmälan via svensk sfm sida : HEMSIDA

 

 

24 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)