Upptäck en digital livsstil - Jobba via Internet - Jobba hemma eller var du vill ifrån

Jobba hemifrån eller var du vill ifrån - Upptäck en digital livsstil - jobba via Internet - Arbeta med ett unikt affärskoncept, där du kan utbilda dig och samtidigt kan skapa din frihet och inkomst

Info - Jobba Online - sfm - sixfigurementors

 

Skapa en livsstil med frihet och flexibilitet, där du kan ha ditt arbete var du än befinner dig, bara du har laptop eller mobil och internetuppkoppling

Arbeta med sfm´s digitala affärssystem som omfattar all utbildning, produkter, system och support du behöver för att lyckas på Internet

 

 

 

 

För dig som inte har egna produkter eller tjänster kan jobba med sfm affärskoncept och utbilda dig i digital marknadsföring och samtidigt marknadsföra och få möjlighet att skapa inkomst på själva affärsprogrammet och även på,  DEA , Digital Experts Academy , digitala produkter och tjänster sfm erbjuder och få betalt i form av hög provision för arbetet. Och utan att själv göra försäljningen

För dig som behöver ett upplyft i ditt företagande och få mer framgång och lära dig digital marknadsföring och samtidigt utbilda dig och har även möjlighet skapa din inkomst, i form av hög provision på sfm affärsprogram och deras partners, DEA, Digital Experts Academy produkter och tjänster

SFM, SixFigureMentors utbildningsmoduler är klara att börja använda direkt. Vilket gör att du omgående kan börja marknadsföra SFM webbplatser där de olika produkterna finns. Du marknadsför, SFM kontaktar dina potentiella kunder och sköter även själva försäljningen. Och betalar ut provision för dina marknadsföringsinsatser.

 

Viktiga funktioner så du får mer frihet och flexibilitet  

 • Full teknisk support
 • Utbildning
 • Privat affärscoach som vägleder dig och där ni sätter din personliga affärsplan
 • Färdigt annonsmaterial att använda
 • 35+ färdiga webbsidor att marknadsföra
 • SFM kontaktar dina potentiala kunder. Kvalificerade SFM säljkonsulter , säljer åt dig och SFM betalar provision på din försäljning
 • SFM gör kunduppföljningen åt dig
 • Kundservicecenter som tar hand om alla dina kunder
 • Spårning och analys för att spåra försäljning
 • Skicka ut automatisk e-mail utskick, då dina leads skriver in intresseanmälan 
 • Digital Business Lounge till att enkelt skapa vackra webbsidor och med flera verktyg till att använda i marknadsföring

Ta steget från Digital Marknadsförare till Digital Expert med ett specialdesignat personligt varumärket som DEA bygger åt dig.

 

SFM (Six Figure Mentors) online business +  DEA (Digital Experts Academy) digitala utbildningsprogram

 

         +       dea-splash-logo.png

 

Tillsammans med vår samarbetspartners SFM ( Six Figure Mentors) & DEA (Digital Experts Academy ) kan du arbeta fram en framgångsrik internetverksamhet med en världsledande beprövad businessplan

                                                   

I programmet där du lär dig och utbildar dig samtidigt som du kan skapa din inkomst

DU kan potentiellt skapa en inkomst när du marknadsför SFM´s utbildning och verktyg samt deras partners produkter och tjänster, få betalt i form av provision från SFM. Det du endast behöver göra är att marknadsföra, resten sköter SFM som försäljning och uppföljning med kund. Provision ligger normalt mellan $ 100 - $ 8000 per försäljning beroende vad som säljes.

 

Vem exakt passar sfm, six figure mentors för?

Den som tar konsekvent agerande och arbetar hårt kan lyckas och generera resultat på internet. Här ingår personer som aldrig har ägt ett företag innan och / eller inte har någon aning om var de ska börja.

I hela denna processen har du tillgång till privat coachning och support.I programmet där du lär dig och utbildar dig samtidigt som du kan skapa din inkomst

 

SFM (The Six Figure Mentors) är exklusivt “Affärssystem”, som erbjuder en mycket unik online-utbildning inom internetföretagande och internetmarknadsföring samt hjälper dig att skapa en inkomst online. SFM´s system och privata community ger dig grundläggande kunskap och den yrkeskompetens som krävs för du ska få framgång på nätet i dagens turbulenta ekonomi.

 

Six Figure Mentors (SFM) innebär att du är en fristående internetmarknadsförare “affiliate” där du marknadsför deras webbsidor med produkter/tjänster, låter dem sköta försäljning åt dig och du får provision. Med eget företag (egen verksamhet) köper du rätten till att utnyttja affärskonceptet samt utbildning för din framtid online. I dagens läge är det ca 50 miljoner sökningar via internet per månad efter de tjänster som SFM erbjuder.

 

 

STEG FÖR STEG TRÄNING

SFM´s utbildningsprogram ger privatpersoner och småföretagare möjlighet att starta en ny online-verksamhet samt öka resultatet i deras befintliga online-verksamhet som kan drivas från var som helst i världen. Alla SFM´s moduler är utformade för att vara praktiska; en inlärningsstil som gör att du kan vidta åtgärder direkt i praktiken samtidigt som du lär dig. När du kommer genom systemet, kommer du att ha ett enormt stöd från SFM´s sociala nätverk och en personlig affärscoach. I varje steg kommer du att utföra uppgifter som tar ditt företag, tankesätt och närvaro på nätet till nästa nivå som sätter dig i en position att kunna skapa resultat så snabbt som det är möjligt. I SFM´s moduler lär du dig allt från marknadsföring, försäljning till ledarskap

SFM ger dig bokstavligen ett smart och kreativt “AFFÄRSSYSTEM” med en färdig marknadsföringstratt till hands, och ger dig möjligheten att marknadsföra och utnyttja SFM´s snabbt växande community av etiska och drivna entreprenörer.

Du kommer att ha tillgång till utbildning, support, verktyg, coaching och community som medlem och detta system är oöverträffat. Oräkneliga liv har redan förändrats sedan det startades 2010.

 

  

Exklusiva digitala produkter

DEA Utbildningsprodukter av världsklass - Utvecklas, öka inkomst och få framgång av unika tjänster och produkter

 

Som medlem i Six Figure Mentors erbjuds den bästa möjligheten att vidareutbilda sig i Digital Experts Academy som är en utbildningsstege i 4 nivåer. De olika nivåerna heter  DEA Silver, DEA Guld, DEA Platinum och DEA Black.

Bli en heltids eller deltids internetföretagare genom att utbilda dig i Digital Experts Academy´s utbildningsprogram där du lär dig att marknadsföra och sälja i stort sett vilken produkt du vill på internet i framtiden. Detta utbildningsprogram är skapat med hjälp av befattningshavare från “Fortune 500” företag. Fortune 500 är en lista av USA´s mest framgångsrikaste företag. I detta utbildningsprogram lär du dig att använda samma strategier som de använder inom

 

Marknadsföring – Internetmarknadsföring, Ledarskap, Försäljning, Kundservice, Varumärke. Personlig utveckling. Produktskapelse, Juridik och mycket mera till

 

 

DEA SILVER: Exklusiv utbildning till entreprenörskap - tar fram din innersta entreprenör

 

 

   

Silver är ett e-inlärningsprogram som  designat för att ge dig en stabil grund för att lyckas den digitala ekonomin - Det är också ett exlusiv program som ger dig alla verktyg till att utbilda dig till Digital Entreprenör med träningsprogrammet inom Digitalt Entreprenörskap och mindset träning samt ger ett certifikat . 

Framgång börjar alltid på insidan. Det är orealistiskt att förvänta sig nya resultat genom att applicera gammal logik. SILVER ger dig det fundamentala tankesättet för framgång och de färdigheterna som är nödvändiga för ett digitalt liv. Träningen  levereras via utvecklad, e-inlärnings portal presenterar den senaste tekniken inom “space-repetition” inlärning som hjälper dig att snabbt absorbera och tillämpa den expert information som inkluderas. 

Träningen sker online via en patentskyddad e-lärningsplattform, som drivs av Weskill, en världsledare i professionell utveckling och online utbildning (Det här är samma träning som världens framgångsrikaste företag betalar hundratusentals dollar för)  

Den innehåller något som kalla “Space repetition learning” där allt utbildningsmaterial är nerbrutet i fragment så att du snabbt och effektivt kan absorbera var du lär dig. Det här låter dig applicera expertkunskaperna du lär dig direkt med omedelbar verkan.

SILVER har ett innestående kurs i digital marknadsföring som ger ett certifikat. Tillsammans med de fyra Weskill det designat för att ge dig en tydlig, ändamålsdriven strategi, något som alla entreprenörer som lyckas stort har gemensamt. Är du redo att släppa fram din innersta entreprenör?

 

 

DEA GOLD: Mastermind Träningsprogram med digital marknadsföring

 

 

 

Bemästra digital marknadsföring med mastermind marketing och en live workshop.

GULD lär dig att skriva din egen lönecheck resten av livet

Guldmedlemmar deltar i en intensivt marketing mastermind träningsprogram som är designad för att ge dig färdigheterna som krävs för att vara en fulltids , professionell digital marknadsförare. Gold inkluderar också en tredagars live marketing bootcamp. 

Det ultimata målet med GULD medlemskapet är att du ska lära dig att tjäna en heltidsinkomst med Digital Marknadsföring. För att hjälpa dig att lyckas med detta mål anlitar DEA världseliten inom digital marknadsföring. Du får tillgång till deras träning och mentorskap som en del av detta ultra exclusiva GULD medlemskap. Det är utbildning som du flesta aldrig har tillgång till.

Förutom din träning som hålls veckovis kommer du också att få åka på ett 2-dagars-event som hålls flera gånger per år på olika platser världen över i en liknande workshop miljö. Deltagare till dessa event är begränsade för att hålla dem så interaktiva, givande och personliga som möjligt.

 

Ditt guldmedlemskap inkluderar:    

 

 

 

DEA PLATINUM: Exklusiv program där du lär dig att bygga upp ditt eget  “Digitalt Varumärke”

 

 

Ta steget från Digital Marknadsförare till Digital Expert med ett specialdesignat personligt varumärket som DEA bygger åt dig.

När du etablerar dig själv professionellt på marknaden som en Digital Expert kommer din auktoritet, din trovärdighet och ditt inflytande öka dramatiskt. Det i sin tur ökar din inkomstpotential.

Till skillnad från silver och guld som är primärt pedagogiskt innehåll, är detta främst en “Allt-gjort-åt dig” lösning för ditt varumärke. 

Platinum inkluderar:

 

 

 

DEA BLACK: Digital Experternas mastermind och inre cirkel reträtt. Enbart inbjudan.

 

 

Kom i kontakt med, inled partnerskap med och utnyttja vårt nätverk av digitala experter på vår årliga DEA Mastermind & Reträtt

Svart har en ultra-exklusiv mastermind reträtt på en exotisk plats. Detta är den ultimata inre cirkel tillgången till den som är vem inom digital marknadsföring och den digitala ekonomin. Möjligheten att samriskföretag med DEA är också en potentiell möjlighet ovanpå vissa kvalifikationer. 

 

Digitala Experternas Mastermind och reträtter är anordnas årligen av grundarna till DEA femstjärnigt, på en exotisk tillflyktsort.

 

SVART medlemskap sätter dig i 1-2 graders separation från med vem som är vem I den digitala marknadsförings världen. I medlemskapet inkluderas en årlig reträtt till en semesterort som anordnas av grundarna och hålls exotiskt och exklusivt på ett femstjärnig destination.

 

Medlemmarna har också möjligheten till partnerskap och samriskföretag och effektiv använda kraften av DEAs som hävstång med fördelning och det breda publicerings affiliate nätverket.

SVART Medlemskap är enbart öppet för PLATINUM medlemmar

 

 

Hur länge har SFM & DEA drivit verksamhet?

Jay kubassek och Stuart Ross , grundarna av SFM & DEA har befunnit sig i online industrin i nästan ett decennium. SFM började som ett marknadsföring system åt andra företag online, men har utvecklats till ett av branschens främsta affärsutbildningsföretag på nätet med medlemmar i 140 länder världen över där en egen produktlinje har blivit integrerat under namnet Digital Experts Academy(DEA).

 Få e-mail information av Stuart & Jay ( grundarna till sfm & dea ) om hur du kan skapa framgång i den digitala eknomin

 

 

Videoinformation om The Digital Experts Academy (DEA)

 

       

 

   

 

 

 

 DIGITAL BUSINESS LOUNGE (ingår i sfm`s affärs och      utbildningsprogram )

 

 

Det finns många tjänster som är kritiska, som behöver vara integrerat för att driva ett framgångsrikt företag på nätet, t.ex. webbplatser och webbhotell,  kampanjspårning, verktyg för att bygga en kundlista med mycket mera. Oavsett dina behov, Digital  Business Lounge (DBL) underlättar skapandet och expansionen av ditt Internet-företag,  även för den mest tekniskt okunniga personen. DBL är ett komplett system för dig att  skapa oändligt med vackra webbsidor samt alla de verktyg du behöver i ditt  internetföretag från dag till dag.

Det finns 100+ färdiga designteman att välja från samt "hur man gör" träning för varje  steg du tar. Det ingår ett komplett system för att bygga specifika målsidor samt  spårningsverktyg för att spåra din onlineförsäljning. DBL kan användas till att bygga en  webbsida för de flesta ändamål.

 

 

Verktyg som SimpleLeadCapture, Graphix Creator, Simple Trakk, My Lead Bar m.m är program som ingår i DBL och som ger dig möjlighet att skapa det du behöver för att få framgång med din internetverksamhet. 

 

Träning inom marknadsföring som fungerar

Genom The Six Figure Mentors träning, lär du dig marknadsföringsstrategier i samband med att utföra ett praktiskt arbete, genom att marknadsföra dina egna produkter och tjänster eller SFM´s medlemskap samt deras partners produkter och tjänster. Nedan finner du en del strategier SFM lär ut:

 

 • Blogging
 • Videomarknadsföring
 • Lead Generation
 • WordPress 101
 • Attraktionsmarknadsföring
 • Sökmotorsoptimering
 • E-postmarknadsföring
 • Artikelmarknadsföring
 • Social Media Marknadsföring
 • Forummarknadsföring
 • Sökordsmarknadsföring
 • Bannermarknadsföring
 • Ezine Reklam 

 

 

Utöver övrig utbildning och träning, även veckovis Webbseminarium - De senaste strategierna från marknadsföringsexperter och live event flera gånger om året i London , Australien eller i USA

 

 

 

Få mer information om SFM affärskoncept och hur du kan starta igång att jobba via internet

 

Ladda ner gratis information till email

 

 

 

 

 

 

*Individuella resultat förekommer*  ‘Ansvarsfriskrivning

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)